10 redenen om te kiezen voor een Google Business View Shoot

MarquantshootDeze Google Business View Shoot en een aantal foto’s kunnen geüpload worden naar uw Google Places pagina. U kunt ze uiteraard ook laten plaatsen op uw website of Facebook-pagina. Het is niet mogelijk om een Google Business View shoot te laten schieten als u geen bedrijfs- of winkelpand heeft. Een Business View Shoot geeft een representatieve indruk van uw organisatie.

Hier zijn 10 redenen waarom u een Google Business View shoot moet nemen:

  1. Potentiële klanten, cliënten of patiënten willen weten hoe uw bedrijf of winkel eruit ziet. Als het een mooie zaak is, kan dat een goed verkoopargument zijn. Maar zelfs een kleine winkel met veel spullen kan een bepaalde charme hebben en het is meestal verstandig om mensen te laten weten wat ze te wachten staat.
  2. Het kan een ranking factor zijn. Trusted fotograaf Jeff Finkelstein onderzocht deze mogelijkheid in een Moz bericht van vorig jaar en hij bood een aantal goede inzichten. Zijn gok is dat een Google Business View fotoshoot zelf een zeer kleine ranking factor heeft, maar kan wel indirect helpen met uw positie in Google, omdat meer mensen klikken (en Google weet wanneer iemand klikt).
  3. De fotoshoot kan meer mensen aan moedigen om door te klikken naar uw Places pagina of website. Hij wordt bovendien weergegeven onder de kaart en boven uw adresgegevens in Google.herniakliniekmap
  4. Het uitzicht van de binnenkant is gecentreerd. Wanneer u de pagina van Google Places bekijkt op een smartphone is de Google Business View Shoot nog prominenter aanwezig als op een desktop computer.
  5. U krijgt bovendien 10 professioneel genomen foto’s.
  6. U kunt de fotoshoot in uw site laten insluiten.
  7. Iemand anders neemt de tijd om foto’s te nemen. Dat bespaart u tijd. Foto’s zijn altijd mooier als u ze door een professional laat maken.
  8. U kunt de foto’s elders hergebruiken bijvoorbeeld op uw site en voor andere doeleinden. U bent eigenaar van de foto’s nadat de fotograaf ze geschoten heeft.
  9. Google lijkt plannen te hebben voor Business View. Het bestaat al bijna 5 jaar, dat is ongeveer 68 in de Google-productie jaren. Het wordt geleidelijk ingevoerd, niet afgebouwd. Op de Google Mijn Bedrijf pagina aan de bovenkant van het dashboard wordt Google Business View gepromoot door middel van een add virtual tour knop.
  10. Het kan het begin van een goede zakelijke band worden met uw fotograaf. Google Trusted fotografen hebben vaak andere online-marketing vaardigheden. Na de fotoshoot kunt u onze hulp krijgen in andere gebieden.iLeadz mediacentrale

Op een dag zal de Google Business View Shoot geïntegreerd worden met product feeds. Zodat het mogelijk is om door middel van een wandeling door de online winkel te klikken op de inventaris en rechtstreeks te bestellen via deze tour.

Bron: http://www.localvisibilitysystem.com/2014/11/10/10-reasons-to-get-a-google-business-view-photo-shoot/